реклама
Sucurity Police

реклама

200-250 черкащан під егідою Об’єднаної коаліції громадських організацій області планують 24 червня відвідати Міністерство екології та природних ресурсів, а також Державну екологічну інспекцію України, щоб зустрітися з міністром Остапом Семераком і обговорити повернення на посаду керівника Держекоінспекції в Черкаській області Миколи Клименка.

– 16 червня рішенням Одеського апеляційного суду Миколу Клименка було відновлено на посаді. Вчетверте! – наголосив під час сьогоднішньої прес-конференції в приміщенні ОДА директор громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Євгеній Глєбов. – Натомість, провівши громадські експертизи, ми довели, що цей чиновник не має морального права обіймати керівні посади в будь-якій державній установі.

Миколу Клименка чотири рази звільняли із посади керівника Держекоінспекції на Черкащині, але він щоразу відновлювався на посаді через суд.

Низка громадських організацій Черкащини звинувачують пана Клименка в різних незаконних діях. За словами Євгенія Миколайовича, йдеться, зокрема й про те, що Микола Клименко разом зі своєю дружиною нібито надсилали в державні установи листи від імені громадських організацій із закидами на адресу інших держслужбовців та представників судової системи.

– Хочу наголосити, що ми боремося не так з Клименком, як із корумпованою системою. Клименко – лише елемент у цій боротьбі, – наголосив Євгеній Глєбов.

Пан Глєбов та його однодумці, серед яких – і представник парламентського міжфракційного об’єднання «Депутатський контроль» на Черкащині Юрій Земляков, наголосили, що в жодному разі не допустять повернення Миколи Клименка на посаду.

За словами Євгенія Глєбова, пана Клименка також запрошували на прес-конференцію, але він не прийшов. Разом із тим, Микола Григорович прокоментував рішення Одеського апеляційного суду у «Фейсбуці»: «Представники екоінспекції України не змогли надати докази законності звільнення мене з посади. Суд виявив сфальсифіковані факти, які були представлені Держекоінспекцією. Не дивлячись на суттєвий тиск, суд прийняв законне та обґрунтоване рішення. Я був дуже здивований, коли мені телефонували багато знайомих та поздоровляли мене з перемогою. Найбільший подив викликав дзвінок з Франції. Що значить сила Інтернету!.. Сподіваюсь на найскоріше фактичне виконання рішення суду».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 елла 22.06.2016 22:43
Вся ця історія вже досить набридла. Вже всім давно зрозуміло хто такий Глєбов і Земляков і на кого вони працюють. Людина ще не вийшла на роботу, а вони вже надсилають листи про його відсторонення та проведення службового розслідування. З якою системою ви боретесь, якщо Ви самі і створюєте цю систему. Розповсюджуєте одну брехню за іншою. І саме на брехні базуються всі ваші доводи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Пшик 22.06.2016 20:46
Цитую Біл:
А чого це Земляков так кіпішує проти Клименка? Обоє ж бивші мєнти... Чого вам ділити?

Мєнтів "бившіх" (колишніх) не буває. Ето состояніє души...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Біл 22.06.2016 15:35
А чого це Земляков так кіпішує проти Клименка? Обоє ж бивші мєнти... Чого вам ділити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100