реклама

реклама

Президент Всесвітньої асоціації карате JKA Ян Кнобель (9-й Дан, Нідерланди) завітав до Черкас на Чемпіонат Європи з карате разом з учасниками змагань-голландцями. Про це повідомляє кореспондент «Прочерку».

Голландська делегація встигла ознайомитися з Черкасами завдяки президенту і головному тренеру федерації Фунакоші Шотокан карате України Анатолію Науменку (7-й Дан, Україна), який, зокрема, показав приїжджим «Білий лотос».

Глава буддійського братства «Білий лотос» школи кунг-фу «Ша-Фут-Фань» Володимир Скубаєв організував екскурсію іноземним гостям та представив їм свою школу бойових мистецтв.

Гості встигли як ознайомитися з храмом, так і вислухати настанови від Яна Кнобеля.

А голландський спортсмен спробував свої сили в показовому поєдинку з черкащанином Олександром Науменком (3-й Дан), сином Анатолія Науменка, який торік здобув перемогу на міжнародних змаганнях з карате.

Нагадаємо, що цими вихідними, 25-26 червня, в Черкасах відбудеться потужна спортивна подія – Чемпіонат Європи з карате WJKA. Сумлінно готувалися до змагань українські спортсмени: навчально-тренувальні збори в Черкасах, Дніпрі та Києві для каратистів з суміжних областей проводили Анатолій Науменко, його син, який також є вже досвідченим тренером, титулований спортсмен Олександр Науменко (обидва з Черкас) та тренер Антон Ємельянов (з Кривого Рогу).

реклама

Коментарі  

 
+12 #1 Междупрочим 23.06.2016 15:59
Скуба самым первым сплотил братву-малолеток есчо во время своей пионерской практики в лагере "Украина". А уже потом, через десяток лет, пошли традиционные бригады, ставшие источником депутатских корпусов всех пошибов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100