реклама

реклама

Після чотирьохмісячного пошуку справедливості у судах відстороненого мера Сміли Олексія Цибка було відновлено на посаді. На сьогоднішній прес-конференції він подякував депутатам, які брали участь у його відставці та наголосив на перемозі закону над силовими діями.

- Люди почали підійматися з колін і фактично громада дала мені підстави боротись, бо тисячі людей підтримували мене на виборах. Судили не мене, а Україну. На моєму прикладі ми бачимо, що реформи в Україні відбуваються, суддя показала, що закон і законність є основою держави, а договорняки надалі вже не вирішуватимуть справи, - зазначив Олексій Цибко.

Він радий, що 1 березня під час його відставки не відбулось силового протистояння, бо за словами Цибка, на противагу правому секторі, який чинив опір його команді, він міг би запросити АТОвців та Самооборону, проте він вважає неприпустимим силове протистояння, тож добровільно здав печатку секретарю і пішов в суд.

Щодо дій депутатів, то на думку мера Сміли тут мали місце пережитки минулого.

- Попередня влада займалась з депутатами договорняками. Коли я прийшов, то не вітав цього. Ще мої дії спрямовувались на розвиток і економічне зростання міста. Моє зміщення з посади призвело до колективної безвідповідальності, щоб деякі нечисті на руку депутати, очевидно, виводили кошти з бюджету. Я вдячний депутатам, які висловили мені недовіру. На початку роботи я не формував депутатських груп і не шукав собі преференцій. Тож за час моєї відставки за 4 місяці всі депутати показали, хто які мав наміри, - сказав Цибко.

Мер Сміли наголосив, що за 4 місяці не помітив яких-небудь змін у розвитку міста, ні в питаннях доріг, ні в медицині. Тепер він зазначив, що хотів би вивчити рішення та розпорядження, що приймались за його відсутності. При цьому Цибко зазначив, що часу не марнував.

- Я проводив ряд зустрічей з людьми, де йшлося про впровадження нових реформ у місті. Досить жити радянським устроєм. Треба  будувати територіальні громади Сміли, щоб спільно вирішувати громадські болі, - підсумував Цибко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 олег 25.06.2016 06:52
Можливо суд і встановив порушення якихось формальностей в процедурі звільнення Цибка, але ніхто не почув відповіді, за що жили самі, і за що кормили свої сім*ї ті радники, які були навіть із інших міст України, і всі вони безплатно працювали. Саме це стало причиною конфлікту і саме тут собака зарита. Бо всім відомо, чому можна безплатно контролювати від дорожнього руху і до найвищого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Из жизни в изгнании 24.06.2016 14:31
Женщин он к себе не допускал -
Все боялся, что менты банкуют.
Но, конечно, час не марнував,
Съест чернила и сидит, тоскует.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100