реклама

реклама

Сьогодні у Черкасах в Долині троянд відкрили так званий пішохідний фонтан. Особливість нового фонтану в тому, що він не містить басейну з водою і кожен бажаючий може освіжитись, ходячи по ньому.

Як сказав присутній на церемонії відкриття фонтану міський голова Анатолій Бондаренко, на новий фонтан виділили приблизно 1,5 млн грн.

- Ми відкриваємо перший фонтан такого типу. Це наша спільна робота, можливо він трохи недопрацьований, але ми щиро хочемо, щоб наше місто змінювалось, щоб ця Набережна стала улюбленим місцем відпочинку.

Після слів міського голови фонтан офіційно запрацював. Присутні на заході дітлахи першими кинулись освіжитись до фонтану. Вслід за ними, роззувшись, пішов і сам Анатолій Бондаренко. У фонтані він робив селфі з іншими присутніми.

- Я виріс біля річки, тому знаю, що таке вода. Вода – це стихія. Я хочу, щоб ми цією стихією керувались, коли робимо добрі справи.

До того ж міський голова заінтригував присутніх, сказавши, що незабаром у Долині троянд з’явиться ще один об’єкт.

- Поки що це таємниця, але скоро тут з’явиться дещо гарне, дещо імпровізоване, де наша молодь буде постійно фотографуватись.

реклама

Коментарі  

 
-2 #33 Дато Батоно 04.07.2016 14:35
Як би занурився і не винернув, то класно було б, а так тільки лисину освіжив...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #32 блазень 29.06.2016 19:22
Фонтан це гарно, Але коли в крані місяць немає гарячої води то побажання меру одне- чумайдан, вокзал, Лисянка!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #31 Цинік 29.06.2016 14:22
Нагрілась желізяка в спеку, поліз в фонтан помити дупу. Тоха красавчик. Братуха жгі. Ще нагріємось на тротуарах біля будинків, тоже нормальне бабло. Купайся Тохадзе, веселись душа. Оце тобі фарт привалив, время ідіот...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #30 Цинік 29.06.2016 11:30
Якщо з правої руки, відкривається лікарня для дітей з лейкемією, то з лівої, нова хімічна фабрика або шкідлива бак. лабораторія. Це америкосівський принцип, "двуличие" и лицемерие. Зробіть в черкасах сучасні громадські вбиральні та дороги, з цього потрібно починати, а вже потім показуху.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #29 Ніжинський огірок 28.06.2016 10:58
Поверніть Одарича!!! При ньому так добряче кралося, він в очках- а це як синонім інтілігєнт, дорог поклав пять штук по пів кілометра, кукурузою на шару кормив, а салюти які бахкав....нє благодарниє. Олєговичу щеб пару термінів дали б покерувати то наше село стало б кращим серед гірших.
А то що води при ньому гарячої взагалі влітку не було то фігня, главноє убєдітельно брехать.
Олегович повернися! Зроби з Черкас село з генделями, мафами, гнидниками-базарчиками і повним бездоріжжям.
Головне кукурузки на шаору дай, а потім Радуцькому давай більше і він знову тобі зад заноситеме , дивись і борщу зварить для любітєлєй шари.
Люди!!! Отямтеся!!! Що ви пишете??? Чи в лайні жити краще? Аби собі в карман капало(юо 100 % коменти всі від команди вільних дармоїдів).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #28 Питання 27.06.2016 13:31
А коли вже місто знайде 1,5 млн на ремонт вулиці Героїв Дніпра? Вулиця, де є місцями тротуари і зовсім немає дорожнього покриття, яма на ямі! Де ніколи не було ні дорожнього ні вуличного освітлення. І усе це - за кілька кватралів від свята життя з фонтанами! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #27 Dirty Harry 27.06.2016 12:14
Треба йти купатися на фонтан а то чогось зачесалося. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #26 В. Белий 27.06.2016 08:56
Понятно, что с фонтаном лучше чем без оного, без шуток, но тут дело в том, что сначала надо сделать то что действительно городу необходимо... ВОт чего народ бузит. Например в детской больнице ремонт и кровати нормальные поставить, а не пружинные совковские где дети хребты кривят и т.п.... А тут 1,5 ляма показали, штук за 400 слепили , остальное по карманам... Покажите всех подрядчиков по цепочке куда деньги шли??? думаю там много знакомых лиц будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #25 Сидоров 26.06.2016 21:30
Почитав коменти. Об"єктивних мало. Зрозуміло, що наш мер ще та птиця. Але коли запустили фонтан для людей. то чого ніс відвертати.Це ж для людей. У цю жару. А що хочуть сказати оті більшість коментаторів , незрозуміло. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #24 AsJ 26.06.2016 21:10
Цитую черкащанка:
Ув. черкащане, вы заметили (по комментариям), что у нас если кто то пытатется что то сделать не плохо его нужно обосрать, это касается и темы театра, и темы фонтанов, и темы дорог. Это менталитет украинцев?

Это менталитет славян. Власть ничего не делает - козлы, власть что-то делает - показуха.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100