реклама
Sucurity Police

реклама

index Після святкування ідучи додому чоловіки побачили мопед з пробитим колесом, який стояв біля приміщення лікарні. Скориставшись можливістю вони викрали його та відтягнули до себе в гараж. За добу зухвалих крадіїв знайшли та вилучили мопед.

З інформацією про крадіжку до чергової частини звернувся 29-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що їдучи на святкування дня села, по дорозі у нього пробило колесо в мопеді, тому він вирішив залишити його біля лікарні. Коли наступного дня хотів його забрати, виявив, що він зник. Власними зусиллями чоловік намагався повернути мопед але за допомогою звернувся до поліції. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці відшукали крадіїв ними виявились 43 та 24-річні брати, які проживали неподалік від місця крадіжки. В гаражі у одного з них працівники поліції виявили та вилучили викрадений мопед.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафe від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це інформує сектор комунікацій Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100