реклама

реклама

Учора, під час нічного відпочинку коло річки Вільшанка у Городищенському районі потонула 26 річна жінка. Тіло загиблої, водолази Смілянської пошуково-рятувальною групи комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради змогли знайти лише в обід. Обставини трагедії з’ясовуються правоохоронцями.

13533174_700406580097562_2335335954349020943_n

В той час, коли водолази занурювалися у Вільшанку, у Дніпрі в районі пляжу «Живчик», що в обласному центрі пірнаючи потонув 19 річний юнак, який приїхав до Черкас з Маріуполя. Хлопчину, після того як він п’ять хвилин пробув під водою, знайшли і намагалися реанімувати випадкові свідки події, проте, усі їхні спроби були марними. Медичні працівники «швидкої», що прибула за викликом на місце події констатували його смерть.

Вже над вечір, близько 16-ї години, до оперативно-координаційного центру управління від відпочиваючих на березі Дніпра, надійшло повідомлення про некерований човен, що дрейфує течією в районі села Сокирне.

Човен коло фарватеру перехопили водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення, які за викликом оперативно виїхали на місце події. Як з‘ясувалося, 57 річний судновласник перебував у човні, але через погане самопочуття не міг ним керувати. Водолази взяли човен на буксир та доставили його до берега. Після нетривалого відпочинку у тіні, чоловік якому стало значно краще, від медичної допомоги відмовився.

Про це у «Фейсбуці» інформує речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100