реклама

реклама

520 24 серпня в Долині троянд відбудеться перший фестиваль тімбілдінгу* Summer Challenge, який об’єднає прогресивних підприємців, громадських діячів і усіх жителів та гостей міста, готових до експериментів.

У межах свята відбудеться конкурс на кращий громадський соціальний проект «Черкаси. Я це роблю!».

Взяти участь у конкурсі можуть проекти, які вже реалізовуються або готуються до здійснення в Черкасах і потребують дофінансування для розвитку чи масштабування. Автором проекту може бути не лише громадська організація, ініціативна група, але й звичайний мешканець міста.

Щоб взяти учать у конкурсі - варто заповнити інформацію про свій проект у анкеті за цим посиланням http://goo.gl/forms/bzG1eCi4S2wgN7J83. Заявки приймаються до 15 липня 2016 року.

25 проектів, які пройдуть відбір журі, мають бути презентовані авторами для мешканців міста у нестандартній та інтерактивні формі 24-го серпня під час святкування Дня Незалежності у Долині троянд. Там же буде оголошено переможця, який отримає головний приз - гран та суму 25 000 грн. від місцевого бізнесу.

Організатори події - івент-агентство KasyaNova Event, громадські діячі та волонтери м. Черкаси.

За детальнішою інформацією та відповідями на запитання звертайтеся до співорганізатора конкурсу “Черкаси. Я це роблю” - Вікторії Дорошенко

e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду '; document.write( '' ); document.write( addy_text28418 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

*спеціально розроблені заходи, спрямовані на згуртування колективу, формування сильної команди, що успішно досягає будь-яких поставлених цілей. Тимбілдинг - це і проведення корпоративів, і спільний активний відпочинок на природі, і психологічні ігри, які моделюють життя всередині колективу і направляють його на спільну ефективну діяльність.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100