реклама

реклама

Від початку року до центрів зайнятості Черкаської області надійшло 20,3 тис. вакансій від роботодавців регіону. Трійку лідерів очолили робітничі професії – 61%, друге місце посіли службовці – 21% і 18% – це вакансії для осіб, які не мають кваліфікації.

Серед вакансій, в яких роботодавці зазначили найвищу заробітну плату: начальники відділів та заступники директорів (близько 5,2 тис. грн); бетонярі (4,1 тис. грн); електромонтери (до 3,6 тис. грн); водії та слюсарі, дорожні працівники (3,3 тис. грн); водії навантажувача (2,8 тис. грн); викладачі (понад 2,8 тис. грн); інженери та менеджери по збуту (від 2,7 тис. грн).

Залишається попит на робітничі професії, з них найбільш затребувані водії автотранспортних засобів, трактористи, кухарі, слюсарі-ремонтники, електрогазозварники, швачки. Серед спеціалістів з вищою освітою роботодавці потребували  бухгалтерів, менеджерів з продажів тощо.

Необхідно зазначити, що у вимогах до претендентів роботодавці потребують володіння суміжними професіями та здатність до швидкого перенавчання.

З метою адаптації шукачів роботи на ринку праці, служба зайнятості пропонує безкоштовно підвищити кваліфікацію або здобути нову професію.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 бульба 12.07.2016 20:41
Цитую Оце так зізнання!:
Цитую бульба:
В евроопі популярні халдеї пристарілих "партнерів".

Маєш досвід, "пшик"? ;-)

Маю. Сусіди та й родичі повиїжджали "партнерам" прислужувати. Тобі звісно не зрозуміти, ти ж з хазяйнами своїми - запроданцями в одній упряжці, а ваші родичі та дітки вони в евролпі проживають на сльозах і поті українців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 стабилизец 12.07.2016 20:00
тожа мне рынок труда, хуже невольничьего. да с 12 часовыми сменами, да с ночными и прочими неоплачиваемыми переработками. и все это удовольствие всего за 50 центов в час. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Оце так зізнання! 12.07.2016 16:39
Цитую бульба:
В евроопі популярні халдеї пристарілих "партнерів".

Маєш досвід, "пшик"? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 бульба 12.07.2016 01:01
В евроопі теж популярні наші прибиральники і вантажником а ще халдеї пристарілих "партнерів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100