реклама

реклама

Під час учорашньої зустрічі міського голови Сміли Олексія Цибка з представниками депутатських фракцій він закликав співрозмовників до спільної роботи заради інтересів міста. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив сам пан Цибко.

Нагадаємо, міського голову Сміли на сесії міськради 1 березня було відсторонено, але 23 червня Кам’янський районний суд поновив його на роботі.

– Я закликав депутатів не збиратися в якісь групи, а об’єднуватися навколо проблем містян, – наголосив Олексій Олександрович. – Закликав ситуативно голосувати за ті питання, які спрямовані на розвиток міста, несуть громаді позитив. Якщо ж на думку депутатів якісь пропозиції є антизаконними, я закликав їх говорити про це, аргументуючи свою позицію. Такі рішення прийматися не будуть. Вийшла дружня розмова. Начебто, принаймні з тими депутатами, які прийшли, ми знайшли спільну мову.

У зустрічі взяли участь депутати від «Батьківщини», «Свободи», «Черкащан», Аграрної партії України та «Патріоту». Не прийшли представники Блоку Петра Порошенка «Солідарність», «Сили громад», «УКРОПу» і Радикальної партії Олега Ляшка. Із тих, хто наразі є його опонентами, Олексій Цибко сподівається порозумітися ще, принаймні, з «УКРОПом». Це дозволить сформувати працеспроможну більшість із мінімум 19 депутатів. Наразі сесії Смілянської міськради не може відбуватися через відсутність кворуму – депутати не приходять до зали засідань.

– Сідатимемо за стіл переговорів і шукатимемо спільну мову, – пообіцяв мер.

Сподівається Олексій Цибко і на порозуміння з секретарем міськради Віктором Федоренком, який є його товаришем ще з дитинства.

– Зараз він хоче жити по-старому... Можливо, «спіймав царя у голову»? Але зараз я звертаюся до нього: ти уже багато чого досяг, ти багата людина. Об’єднаймо зусилля! Але поки що мої сподівання, на жаль, не виправдовуються... – каже мер.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 олег 13.07.2016 18:53
Кожен має робити свою роботу в межах повноважень в законний спосіб, домовлятись можна лише для того, щоб красти. Предметом домовленостей з одного боку можуть буть посади, сприяння в вирішенні особистих питань, з іншого боку, це повнота влади. Тому для містян, толку з цих домовленостей, ніякого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Оверко 13.07.2016 15:51
А Кам'янський районний суд часом не може відновити на посаді Януковича? Бо вже якось скучили...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100