реклама

реклама

Цієї неділі Ілона Ряба з Романівки перемогла у співочому талант-шоу «Караоке на майдані». За участь Ілони у другому турі батько заплатив 1950 гривень, - передають «Вісті Черкащини».

«Ілонку ще не бачила. Зате, привітала її бабусю. Думаю вона їй передасть мої вітання. Ілона наша місцева гордість. Ще під час навчання в школі брала активну участь у художній самодіяльності. Зараз вона навчається в Уманському музичному училищі. Часто приїжджає у село. Добре, що Слава, Ілонин батько, не шкодує грошей на розвиток дитини», - каже сільський голова Романівки Галина Полійчук.

«Джокер» Ілона виконала у фіналі пісню "Зеленеє жито" і виграла плазмовий телевізор.

«Дуже вдячна всім, хто мене підтримував. Хочу передати привіт Уманському музичному училищу, викладачам, а особливо моїй викладачці з фаху Інні Миколаївні Рябій та всім жителям села Романівка Тальнівського району Черкаської області. Бо живу я в Романівці, а навчаюся в Умані», - сказала переможниця талант-шоу.

Зібрані під час голосування кошти разом із іншим фіналістом Сергієм Мироненком, Ілона передала на лікування пораненого у зоні АТО Володимира Ковальського із Каховки.

Зауважимо, у серпні минулого року Ілоні Рябій для перемоги в «Караоке на Майдані» не вистачило 20 гривень. Тоді вона виграла DWD -плеєр.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100