реклама

реклама

Подія сталася пів на дев’яту вечора в будинку вбитого. Зловмисник спричинив господарю будинку ножове поранення, від якого останній помер в лікарні, повідомляє сайт «Звенигородка сьогодні».

До Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення про вбивство. 42-річного потерпілого з ножовим пораненням грудної клітини доставили у районну лікарню, який не приходячи до тями, помер. На вказане місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці опитали очевидців події. Від них вони дізналися, що напередодні трагедії до будинку вбитого під’їхав автомобіль. В двір зайшов невідомий чоловік, який через пів години вийшов, сів в авто і поїхав в невідомому напрямку.

В цей час місцеві жителі побачили свого сусіда, що вийшов з приміщення з ножем у грудях. Чоловік втратив свідомість і впав на землю. Свідки викликали швидку та працівників поліції.

За описом було встановлено підозрювану особу. Ним виявився 26-річний житель Ватутіного, з яким вбитий раніше працював на одному підприємстві. Його знайшли вночі в центрі міста Ватутіно. Чоловік був в стані алкогольного сп’яніння та розпивав оковиту. З його слів стало відомо, що в такий спосіб він помстився потерпілому за звинувачення у причетності до крадіжки машини.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне вбивці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Сидоров 18.07.2016 22:36
Ти ба . В жовтій пресі навчилися подавати заголовки новин кримінальної хроніки. Я випадково відкрив і почитав, думав щось особливе.А там звичайна битовуха.Навіть відрізаної голови нема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Ужасть 18.07.2016 17:11
Ти шо! Достойно пера Едгара По. Якби не такий заголовок, то була б звичайна "битовуха" з щоденної хроніки ментів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100