реклама
Sucurity Police

реклама

У Києві відкрили перший оновлений сервісний центр МВС, незабаром оновлення торкнуться і Черкаського ТСЦ 7141.

У Києві 12 липня відкрили перший Територіальний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ. У відкритті взяли участь Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і директор Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Працівників нового сервісного центру набирали на конкурсній основі. Серед основних функцій і послуг сервісних центрів – видача водійських посвідчень, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача і зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. Крім цього, на базі сервісного центру можна буде здати іспит на отримання посвідчення водія і отримати довідку про несудимість.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, такі центри протягом 9 місяців мають з’явитися у всіх обласних центрах України. Крім того, восени повинні почати свою роботу мобільні сервісні центри МВС, які будуть за графіком виїжджати у віддалені місця, де відсутні стаціонарні сервісні центри.
Оновлений сервісний центр МВС запрацював у Києві за адресою - вул. Павла Усенка, 8.

Серед основних переваг нової структури — сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів і спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Оновлений сервісний центр надаватиме платні і безкоштовні послуги, що входять до компетенції міністерства. Найближчим часом подібні сервісні центри планується відкрити у Харкові, Черкасах, Дніпропетровську, Маріуполі та Львові, а потім і по всій країні.

Після змін законодавчої бази в сервісних центрах громадяни будуть також оформляти дозвіл на зброю.

Крім цього, планується ввести прийом іспитів на право керування усіма транспортними засобами, в тому числі тракторами, видачу довідок про відсутність судимості, проведення огляду транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.

В липні минулого року Верховна Рада ухвалила за основу проект закону, який передбачає створення сервісних центрів МВС замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів.

Про це повідомила прес-служба Черкаського сервісного центру МВС.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Іван 19.07.2016 19:25
Дай бог нашому теляті та вовка з'їсти...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100