реклама

реклама

index Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області відповідно до звернення мешканця с. Коробівка в межах компетенції проведено державний нагляд (контроль) в частині законності діяльності земснаряду біля баз відпочинку по вул. Набережній в с. Коробівка Золотоніського району.

В ході перевірки встановлено, що в затоці Кременчуцького водосховища, поблизу зазначеної адреси, проведено гідротехнічні роботи з намиву піску на територію однієї з баз відпочинку. На момент виїзду власник та працівники земснаряду відсутні.

Тому, Держекоінспекцією у Черкаській області направлено звернення до Золотоніського відділення поліції для встановлення осіб, причетних до проведення вищевказаних гідротехнічних робіт.

Крім того, направлено листи до Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Черкаській області, Управління держпраці у Черкаській області та Черкаського регіонального управління водних ресурсів для з'ясування інформації стосовно даного питання та наявності погоджень на проведення робіт на землях водного фонду.

Державна екологічна інспекція у Черкаській області звертається до всіх небайдужих громадян, яким відома інформація про власника даного земснаряду чи працівників, звертатися за телефонами 63-09-87 або 38-46-02, інформує сайт установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Іван 26.07.2016 19:26
Керівництво екоінспекціЇ нічого не робить :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Софія 26.07.2016 17:51
А що поганого чи екологічно небезпечного зробив цей земснаряд? Розчистив водойму від зарослів камиша.Так тепер хоч не страшно зайти у воду, скупатися. Раніше лише вужи та змії плавали. Поглибив дно, може хоч тепер не буде пересихати русло каналу і риба зможе зимувати , а навесні нереститися. . А щодо піску-то він лежить собі на острові і нікуди з відтіля не дінеться. Відпочиваючі перепливають на острів і загорають на чистому пісочку. Так про які збитки йдеться.
Екологічним службам слід потурбуватися про розчистку цього і таких каналів у нашій Черкаській обл, привести їх до ладу, бо екологічна катастрофа водойм відбувається саме від людської недбалості та безгосподарност і
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Інспекція 25.07.2016 23:27
Не рахували тому, що методика по якій рахують скасована !!! Спочатку розберіться !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Іван 25.07.2016 18:58
Не знають, що робити, на буксир і в порт, як знайдене безгосподарське майно. По міжнародному морському праву так. Корабель без екіпажа, належить тому, хто його знайшов, в т.ч. і вантаж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Вячеслав 25.07.2016 18:52
14.07.2016р., я особисто, стоячи поблизу працюючого земснаряду, про який йде мова у статті, телефонував в.о начальника Держекоінспекці ї Черкаської обл.
Поліщуку С.А. і повідомляв про дану подію. Працівники земснаряду були на своїх робочих місцях. Поліщук порадив мені "написати заяву". Прибувша на місце слідчо-оперативна група Золотоніського відділу поліції поспілкувалася з працівниками земснаряду. Відкрите кримінальне провадження. Не вистачає тільки розрахунку збитків, який має зробити Держекоінспекці я. Чому?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100