реклама

реклама

Продовжується цикл зустрічей золотоніського міського керівництва з мешканцями міста на кварталах. Навіть надзвичайна спека, що вирувала тиждень тому і яку синоптики віднесли до категорії “стихійного гідрометеорологічного явища”, не стала на заваді тим, хто хотів взяти участь у спілкуванні, пише zolotonosha.ck.ua

Kvartal-16-870_650

Як і на попередніх зібраннях, цього разу із жителями кварталів 15 та 16 знову зустрілися міський голова Віталій Войцехівський та керівники структурних підрозділів міськвиконкому. Розмова велася як про спільні в усіх мікрорайонах проблеми, так і про ті, що стосувалися життєвого русла окремого осередку золотонісців. Особливості оформлення субсидій, діяльність міського Центру первинної медико-санітарної допомоги, дотримання правил благоустрою у місті, заходи безпеки від злочинних дій шахраїв-псевдопрацівників – ці та інші теми лунали в усіх куточках Золотоноші.

На 16-му кварталі піднімалося питання роботи безкоштовного кабінету УЗД у центральній районній лікарні, яке, за словами однієї з присутніх жіночок, таким є лише на словах. Бо коли вона проходила там обстеження, їй насправді довелося за це заплатити 70 гривень. Голова ж кварткому Валентина Бабак відзначила ефективну роботу свого дільничного Олександра Яроша.

Учасники зустрічі на вулиці Грушевського разом з очільницею кварталу Вірою Пономаренко домовилися провести суботник з прибирання території поблизу районного стадіону “Колос”, частину якої вони напередодні уже облагородили. Допомогу транспортом у загальній квартальній толоці надасть КП “Міський водоканал”. Депутат міської ради і підприємець Оксана Міхновська пообіцяла виготовити та встановити лавочки, щоб перехожі могли перепочити, а мешканці прилеглого мікрорайону – поспілкуватися.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100