реклама

реклама

Результати роботи органів Пенсійного фонду України в Черкаській області за підсумками шести місяців цього року обговорювали 26 липня під час засідання колегії.

DSC_0499

У роботі колегії взяли участь директор Черкаського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Катерина Радзівіл та директор Департаменту соціального захисту  населення Черкаської облдержадміністрації Руслан Чикало.

Начальник головного управління Фонду в Черкаській області Світлана Зінник зазначила, що у першому півріччі 2016 року забезпечено стабільне фінансування та своєчасну виплату пенсій, вжито заходів щодо подальшого реформування пенсійної системи, покращення якості обслуговування громадян, впровадження ефективного технологічного адміністрування та підвищення прозорості пенсійної системи.

Сума загального обсягу надходжень до бюджету Фонду в області —  3 674,6 млн грн. Завдання з надходження власних коштів за І півріччя виконано на 103,9 %, зібрано 1 015,8 млн грн. Загальні видатки становлять 3 670,8 млн грн., із них на виплату пенсій — 3 634,8 млн грн. Йшлося також про стан погашення боргів перед бюджетом Пенсійного фонду. Протягом першого півріччя 2016 року органи Фонду області подали 88 позовів про стягнення 6,1 млн грн. Проведена позовна робота дозволила отримати на рахунки органів Фонду та спрямувати на виплату пенсій 1,2 млн грн. Заходами примусового стягнення забезпечено 96,9 % заборгованості, що підлягає стягненню в судовому порядку.

Розглянули питання організації обслуговування в органах Фонду області громадян з особливими потребами. Наголосили на необхідності облаштування безперешкодного доступу до приміщень Фонду та спілкування з людьми, які мають особливі потреби, — з особливою повагою, надання їм можливої практичної допомоги.

Окрім того, обговорювали результати роботи органів Фонду в області щодо зменшення кількості застрахованих осіб, яким страхувальники виплачують заробітну плату нижче встановленого законодавством мінімуму, формування, ведення та супроводження реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, ефективного та економного використання коштів Фонду, результатів внутрішніх аудитів.

Перед начальниками підвідомчих управлінь поставлені завдання щодо подальшого якісного обслуговування громадян нашого регіону.

Про це інформує прес-служба головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Пенсіонерка 27.07.2016 09:29
"Окрім того, обговорювали результати роботи органів Фонду в області щодо зменшення кількості застрахованих осіб, яким страхувальники виплачують заробітну плату нижче встановленого законодавством мінімуму". А чому не обговорили про виплату пенсій чорнобильцям, літям війни у розмірах нижчих, ніж це передбачено законодавством?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100