реклама

реклама

У місті Баку (Азербайджан) відбулися проводи місцевої олімпійської збірної на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Під час проводів озвучено імена усіх олімпійців збірної. У списку, що складався з 55 спортсменів – 11 екс-українців, серед яких і колишній вихованець Черкаської ДЮСШ з веслування Валентин Дем‘яненко. Про це пише «Чемпіон».

Екс-українці, які представлятимуть Азербайджан у Ріо-де-Жанейро: Валентин Дем’яненко (веслування на каное), Яна Алексєєва (бокс), Анна Скидан (легка атлетика), Інна Осипенко-Радомська (веслування на байдарках), Марія Стадник (боротьба), Марина Дурунда (гімнастика), Олег Степко (гімнастика), Петро Пахнюк (гімнастика), Ростислав Пєвцов (триатлон), Ольга Сенюк (стрільба з лука) і Олена Павлухіна (велоспорт). Плавець Максим Шемберев знаходиться в числі запасних і найближчим часом також може отримати ліцензію на Олімпіаду .

Валентин Дем‘яненко (народився 23 жовтня 1983, Черкаси) – майстер спорту України міжнародного класу, колишній вихованець ДЮСШ з веслування Черкаської міської ради. Чотириразовий чемпіон світу, чотириразовий чемпіон Європи, учасник літніх Олімпійських ігор в Лондоні, багаторазовий переможець національних чемпіонатів та різних етапів Кубків світу. Його готували черкаські тренери-викладачі: Віктор Шевченко, Василь Ковбановський та Анатолій Дудник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Іван 27.07.2016 23:07
Ну нехай хоч один був би Мамедов, але ж ні прізвища у всих слов'янські. Знову українці розбігаються по світу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100