реклама

реклама

Мешканців одного з черкаських будинків, які вже протягом довгого періоду перебувають без газу, пригостили польовою кухнею. Про це у Фейсбуці повідомив головний спеціаліст відділу сприяння ОСББ департаменту ЖКК Черкаської міської ради Юрій Кучеренко.

«До мешканців Хоменка 30 та 32 сьогодні прибула польова кухня. Люди вже декілька днів живуть без газу. Кухню організувала мерія. Понад 100 порцій каші розійшлось за пів-години», - написав пан Юрій.

Нагадаємо, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зазначав, що проблеми з газом у цьому будинку виникли через витік на газопроводі.

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Пиован 29.07.2016 15:41
Да все просто. Предприятия НЕ МОЖЕТ стоят на газовых трубах. Им бы не разрешили построить строение. Другое дело не для кого не секрет что полтавские и киевские Буян Пивень и Стародуб успели пересраться со всеми в этой области. А об их хамстве и наглости и дебильности подчиненных ходят легенды. С......... поймали на крупной взятке но по тихому отпустили. Думаю что собственники сказали газам "идите лесом" и правильно сделали. Даже Черкассыоблэнер го супер организация где можно решить и работают нормальные люди. Но попасть в Черкассыгаз на Громова не смог даже Голова Обл рады. О чем он прямо в лицо Высказал это Буяну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100