реклама

реклама

poizd Відтепер черкащани не зможуть безперешкодно подорожувати із залізничної станції імені Тараса Шевченка. Із нового року буде ліквідовано ряд потягів, що їх формують на станції. А найближчим часом зникнуть одні з найбільш затребуваних потягів Умань-Харків та ст. Шевченка-Москва. Армію безробітних поповнять понад 400 працівників Шевченківської вагонної дільниці, інформує обласна газета "Черкаський край".

 Звістка про те, що адміністрація Одеської залізниці вирішила ліквідувати ряд потягів, які формують на станції ім.Тараса Шевченка, прогриміла для залізничників як грім серед ясного неба. Днями одеське керівництво поставило смілянських залізничників із Шевченківської дільниці перед фактом, що із нового року потяги Умань-Харків, Умань-Ясинувата, Шевченко-Москва, Черкаси-Львів та Черкаси-Сімферополь назавжди зникнуть із графіка залізничних пасажирських перевезень станції Шевченка. До чорного списку також потрапили і ряд причепних вагонів. Цікаво, що наказ про новацію має містичний номер 666. І що це як не біблейське “число Звіра”?

А поінформували залізничників про сумні перспективи голова профкому вільної профспілки залізничників України на станції Шевченка Галина Мигаль та лідер профспілкової організації залізничників Шевченківської вагонної дільниці Лідія Олійник.

— Потяги, які формує наше підприємство, користуються великою популярністю, бо їхня завантаженість сягає від 90 до 104 відсотків. Нам уже відомо, що першим скасують потяг Умань-Харків, який перестане ходити із 30 жовтня, а із 6 листопада зникне поїзд ст. Шевченка-Москва. А далі настане черга і решти. За ліквідацією потягів одразу піде скорочення працівників. Згадані дії керівництва Одеської залізниці можуть призвести до того, що виїхати із Черкаського регіону залізничним транспортом незабаром стане проблемно, — поділились із журналістами Галина Мигаль та Лідія Олійник.

У вівторок відбулися зініційовані профспілками загальні збори працівників Шевченківської вагонної дільниці. Участь у них взяли і начальник пасажирської служби Одеської залізниці Юрій Тягнирядно та заступник начальника Одеської залізниці із питань праці, кадрів та соціальної політики Костянтин Стримбіцький. Спілкуючись із залізничниками від імені адміністрації Одеської залізниці, Юрій Тягнирядно підтвердив інформацію щодо сумної долі підприємства.

— Торік по Шевченківській дільниці ми отримали 17,6 мільйона гривень збитків. За перше півріччя цього року сума збитків, із якими спрацювала дільниця, сягнула 9,8 мільйона гривень. Держава наші втрати, як це було колись, не компенсує, тому іншого виходу, як скорочувати кількість потягів у нас немає, — сказав, як відрізав, Юрій Тягнирядно, запевнивши, що Одеська залізниця працевлаштує всіх, кого доведеться скоротити.

реклама

Коментарі  

 
+2 #12 Знающий 11.10.2011 10:41
В очередной раз убеждение того,что власть волнует только прибыль,а не люди! Ведь основной доходной частью нашего бюджета были и остаются поборы с людей именуемые налогами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 Луи 10.10.2011 10:32
И после этого новая власть нам будет рассказывать про "покращення"???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 123 10.10.2011 10:10
Не переживайте ви так! Відтепер пасажирів перевозитимуть комфортабельним и такими трьох... чотирьох... ну, такими палубними кораблями і повітрям - гелікоптерами рейсом Межигір"я-Москва ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Альона 10.10.2011 09:35
Сумна новина. Погано, що залізниця не думає , як заробити. В Черкасах на вокзалі навідь магазину всередені немає! Все до чого додумались - скоротити потяги. Наступний крок - взагалі закрийте залізницю - збитків зовсім не буде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 Евгений 09.10.2011 23:23
останется только 1 поезд Одесса - Киев для него будет работать вокзал , это бред (( мы и так 1 областной центр где нет электро проводов для поездов !!! :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Ха-Ха 09.10.2011 19:14
Цитую простой:
Бред. Чем людям добираться в Харьков,Москву, Львов,Симферопо ль из Черкасс?????
Зачем вообще в Черкассах вокзал,если нет ни одного поезда????

А вы Тулуба спросите - затем же и зачем речной вокзал!? Только речной уже давно не работает , а ж/д ведь нужен очень!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #6 ОБАНА 09.10.2011 15:48
Оце такий результат зустрічі Тулуба з начальником Одеської залізниці?! Тююююю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Сева 09.10.2011 15:36
це нам покращують життя. Як добиратись до Львова, Харкова, Умані та інші міста, на перекладних. Можливо Черкаси це не обласне місто.
Може і рейси розберуть, як Дядченко порізав тролейбуси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 простой 09.10.2011 14:34
Бред. Чем людям добираться в Харьков,Москву, Львов,Симферопо ль из Черкасс?????
Зачем вообще в Черкассах вокзал,если нет ни одного поезда????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Фелікс 09.10.2011 10:59
ВЛАДА ЯНУКОВИЧА РОЗВАЛЮЄ УКРАЇНУ!!!
ЦІ ПОДІЇ - ПРАКТИЧНИЙ ДОКАЗ ТОГО, ЩО ПРГРАМА ТУЛУБА "РОЗБУДОВА НОВОЇ ЧЕРКАЩИНИ" НАПРАВЛЕНА В ПЕРШУ ЧЕРГУ ПРОТИ ЧЕРКАЩАН!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100