реклама
Sucurity Police

реклама

Зображення Леніна на приміщенні сільського клубу в селі Сигнаївка Шполянського району зафарбували. Про повідомили у сільській раді.

Однак, жителі села скаржились «Прочерку» на те, що сільська влада змушувала самих жителів та працівників культури прибирати це зображення.

У свою чергу секретар Сигнаївської сільради у коментарі «Прочерку» стверджує, що всі роботи виконували наймані працівники і влада не змушувала місцевих жителів до роботи з будівлею.

- Проблему вже майже вирішили – ми зафарбували зображення Леніна, для цього наймали працівників. Зараз виготовляється нове панно, яке розмістимо на зафарбованому місці.

Начальник управління культури та взаємозв'язків з громадськістю Черкаської ОДА Олег Островський у коментарі «Прочерку» зауважує, що дійсно є проблема на місцях з представниками самоврядування.

– Прибирати пам’ятки тоталітарного режиму повинні комунальні служби. Тож, якщо в сільраді дають завдання простим громадянам прибирати панно – звісно це неправильно. Загалом, проблема в тому, що 50% сільських голів – саботують цей процес. Не те, щоб всі вони були скритими сепаратистами, просто їм головне сидіти на посаді і аби їх не чіпали. І я особисто можу впливати на них лише словом. Навіть припис виписати не можу, зазначає Олег Островський

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 олег 10.08.2016 13:35
Від дебілів чую тому не дивую. Очевидно ці дебіли гарних шматочок відхватили від того, що належало всьому народу і зараз продовжують грабувати і знущатись з нього. Складно пояснити дебілам, але мова не йшла про церкви, і що щось будував Лєнін, мій Лєнін такий як і твій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 Доктор 10.08.2016 11:32
Цитую Не хвилюйся:
Цитую олег:
Ні пам*яткам тоталітарного режиму! Розвалити, знищити, все, що було зроблено при тому режимі.

Ти дебіл? ;-) Це тільки при твоїх комуняках все руйнували, навіть старовинні церкви не щадили

Звичайно ж, дебіл! Ватники всі як один як мантру повторюють, що "Лєнін усьо пастроіл" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #5 Не хвилюйся 10.08.2016 08:55
Цитую олег:
Ні пам*яткам тоталітарного режиму! Розвалити, знищити, все, що було зроблено при тому режимі.

Ти дебіл? ;-) Це тільки при твоїх комуняках все руйнували, навіть старовинні церкви не щадили, щоб замість допотопні "клюби". А те, що щез твій улюблений "вождь Ульянов", який ті церкви руйнував - то це до нього просто кинутий ним бумеранг повернувся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 олег 09.08.2016 20:58
Ні пам*яткам тоталітарного режиму! Розвалити, знищити, все, що було зроблено при тому режимі. Не ходіть, не їздіть, не заходьте, не навчайте дітей у всьому тому, що напоминає тоталітарний режим. Відкажіться від своїх дідів, батьків, які можливо були комуністами. Прославляйте ... , які роблять тарифний, і не тільки тарифний геноцид. З мільйонними доходами, вони научать, як жить на 1000 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Тю 08.08.2016 20:35
Тю, так це "приміщення сільського клубу" саме по собі "пам’ятка тоталітарного режиму"! Розвалити його разом із патретом та й по всьому. Нема клубу - нема проблеми. А то "проблема на місцях з представниками самоврядування" та ще бюджетні гроші на якесь там панно треба витрачати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 олег 08.08.2016 17:58
Закон про декомунізацію, це просто, щоб відвернуть увагу самих патріотичних громадян, від насущних проблем. Ну поміняли Кіровоград на Кропивницький, а що змінилось для містян? та абсолютно нічого. Продовжуємо їздити по дорогах, навчати дітей в школах, водити дітей в дитячі садочки, які побудовані ще в ті часи, про поліцію, прокуратуру, суди я взагалі мовчу,не заради цього відали житття Небесна Сотня, тому вмиваючи обличчя, спочатку миють руки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Реаліст 08.08.2016 15:49
За невиконання Закону про декомунізацію досі не визначена будь-яка, навіть адміністративна відповідальніст ь. То як взагалі можна добитися його виконання?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100