реклама

реклама

Рішення адміністрації Одеської залізниці про ліквідацію ряду потягів, що курсують через Черкащину, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб назвав «об’єктивним процесом, бо Укрзалізниця не може працювати в збиток».

Нагадаємо, що реструктуризація Укрзалізниці торкнеться не лише Черкаської, а й інших областей України. Щодо нашої області, то у зв’язку з реорганізацією армію безробітних поповнять понад 400 працівників Шевченківської вагонної дільниці.

– Реформування підприємства повинна відбуватися з урахуванням інтересів людей, що працюють в цих колективах. Ми з цього приводу зустрічалися з керівником Одеської залізниці, а також з керівником нашого Черкаського відділення. Ми домовилися, що буде представлена програма захисту тих людей, які звільняються та їх працевлаштування. Також зустрічатимемося з керівником Укрзалізниці Володимиром Козаком (народний депутата від Партії регіонів – Ред.), а також з міністром транспорту та інфраструктури. Я думаю, ми обговоримо ці питання і пом’якшимо наслідки реорганізації Укрзалізниці. Зараз ми домовилися, що всі напрямки залишаються дійсними, поки не буде знайдено можливості компенсації тих чи інших перевезень, – зазначив Сергій Тулуб.

Насамкінець губернатор зауважив, що «сьогодні багато людей мають можливість їхати іншими різними шляхами…»

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Фелікс 11.10.2011 18:11
Злочинні НЕУКИ при владі свідомо знищують економіку України!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Макаронник 11.10.2011 10:19
Да Сергей Борисович видимо поездом в Киев и Харьков не курсирует
Куда нам с минималкой к вашей 1млн декларацией за 2010год
мне например было очень удобно в Харьков за 8 часов и 60 грн. или 7 часов и 130 грн маршруткой (много нас имеет возможность в 2 раза переплачивать за такой?! сервис) Помните аварию недавно. Поезда не так часто в ч.п. попадают. Сделели бы хоть 2 раза в неделю. туда и назад. Реформы ради реформ и премий так???
А покращення життя вже сьогодні в Черкасах проморгали. Порушення Законів по перевезенню пільговиків явне де прокуратура губернатор дивляться чи мають всі відкати від перевізників???
Наверное перевозчики есть в семье или друзяках у господина Героя Украины Тулуба С.Б. и городской элиты
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100