реклама
Sucurity Police

реклама

14 серпня в центрі культури та дозвілля Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулася зустріч керівництва навчального закладу з першокурсниками та їх батьками. Присутнім були доведені умови проживання та навчання курсантів інституту, можливості розвитку їх наукових, спортивних та творчих талантів.

415B5369

По завершенню зібрання першокурсники зустрілися з керівниками своїх факультетів та курсів для подальшого визначення розпорядку дня під час двотижневого табірного збору. У плані заходів – теоретична та фізична підготовки, зустріч з ветеранами, розповідь про історію та традиції навчального закладу, різноманітні культмасові заходи.

111111111

Також під час табірного збору для першокурсників буде проведено соціально-психологічне вивчення з метою оцінки емоційно-вольових якостей особистості, особливостей їх спілкування і поводження у колективі а також індивідуально-виховна робота, заняття з техніки безпеки тощо. Все це дасть можливість створити дружні колективи, які б відрізнялися високо-моральними нормами взаємовідносин та належним рівнем дисципліни, а також виявити осіб, гідних призначення на посади командирів відділень та заступників командирів взводів.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ ЧІПБ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Іван 15.08.2016 19:13
Тут ключове слове слово не "збори", а "побори"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100