реклама

реклама

Хвиля перейменувань вулиць у містах та селах України, як і на Черкащині зокрема, викликає у автовласників ряд логічних запитань, стосовно зміни документації, яка містить інформацію щодо місця проживання власників авто. Одне з частих запитань, – «чи потрібно обмінювати свідоцтво про реєстрацію ТЗ, якщо змінилася назва вулиці?»

Перейменування вулиць не є зміною місця проживання, а тому не потрібно здійснювати перереєстрацію авто та відразу вносити зміни до свідоцтва про реєстрацію.

Заміна свідоцтв про реєстрацію ТЗ відбуватиметься поступово: при зверненнях щодо обов`язкової перереєстрації (наприклад, переобладнанні, продажі, даруванні авто тощо). При цьому пам`ятайте: якщо Ваш паспорт містить попередню назву вулиці, при обов`язковій перереєстрації (переобладнанні, продажу і т. і.) до переліку необхідних документів необхідно додати рішення місцевої ради про перейменування вулиці.

Про це інформує Регіональний сервісний центр МВС

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Реаліст Комаров 23.08.2016 19:56
ДЕХТО ВЖЕ ПОТИРАЄ РУКИ- СКОРО ГРОШИКИ ПОТЕЧУТЬ. ЦІ ВСІ ТВЕРДЖЕННЯ ДІЮТЬ МОЖЕ ЛИШЕ СЬОГОДНІ, А ЗАВТРА ВСЕ ПО ІНШОМУ ЗАСПІВАЮТЬ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Сидоров 23.08.2016 17:34
Хорошо придумали. Теперя надо ещё и ходить и справку брать о переименовании улицы. Вместо уменьшения проблем, добавляют проблемы. И что оно такое на белом свете делается?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100