реклама

реклама

Чи можна провести літо в невеликому містечку яскраво та незабутньо? Виявляється, що так. Це доводить громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», яке третій рік поспіль влаштовує в нашому місті Холі-фест.

ffCtprgv1B0

Холі – це суха індійська фарба натурального походження. Мистецтво «обкидатися фарбами» зародилося дуже давно, а в Україні з’явилося відносно недавно, але швидко набирає популярності. З кожним роком збільшується і кількість охочих кам’янчан вхяти участь у фесті. Приємно зазначити й те, що на захід люди приходили цілими сім’ями. Міський стадіон, де проводилося дійство, на вечір став по-справжньому радісним, яскравим та незабутнім місцем.

Q9mvfUwG0D0

Висловлюємо вдячність за допомогу в організації та проведенні свята депутату Черкаської обласної ради Сергію Воронову та молодіжній організації «YoungLife» (керівник – Паша Юрик).

Iao1ile365E

Наступного року холі-фест буде проходити у новому форматі, що має подарувати ще більше вражень. Тож, закуповуймо білі футболки і чекаємо чергового літа!

Антон ЮРЧЕНКО,

Голова ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

Фото

Олександр КУЩЕНКО

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #2 Воно при чому? 24.08.2016 20:54
Цитую Хі-хі:
путєн-холіо!! Ла-ла-ла-ла-ла - ла-ла-ла!

Та хоч тут про кремлівського чмошника не згадуйте! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Хі-хі 24.08.2016 19:29
путєн-холіо!! Ла-ла-ла-ла-ла - ла-ла-ла!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100