реклама

реклама

Голова Ради директорів Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ виступає за те, щоб місто утворюючі та великі підприємства допомагали містам, в яких вони знаходяться. Про це бізнесмен, голова Об‘єднаного руху роботодавців України Дмитро Фірташ заявив під час зустрічі з головою Черкаської обласної державної адміністрації Сергієм Тулубом та міським головою Черкас Сергієм Одаричем, повідомляє прес-служба бізнесмена.

«Підприємства повинні грати активну роль у розвитку міст, в яких вони знаходяться. Важливо не тільки платити податки, а й надавати адресну допомогу своїм містам. Така допомога дуже ефективно працює. Для людей дуже важливо бачити результат, коли на їх очах змінюється їх місто, змінюється на краще їх життя», - сказав Дмитро Фірташ.

Під час зустрічі з головою Черкаської ОДА Дмитро Фірташ повідомив, що підконтрольний йому Черкаський «Азот» відремонтує палац культури «Дружба народів», фонтан та площу перед ним. Також підприємство надасть фінансову допомогу дитячому будинку у місті Сміла та дитячому відділенню онкологічного диспансеру.

Для довідки. У травні 2011 року Дмитро Фірташ ініціював масштабний проект з покращення інфраструктури Сєверодонецька, в якому розташований підконтрольний йому Сєверодонецький «Азот». У місті проводиться повне оновлення тролейбусного парку. Розпочатий ремонт льодового палацу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100