реклама

реклама

30 серпня з нагоди Дня прапора та герба Шполи за ініціативи міського голови Сергія Кравченка у місті пройшов патріотичний велопробіг. У заході взяли участь як дорослі містяни, так і діти.

893

Велосипедисти проїхали 12 вулицями міста. Загальний маршрут їхнього руху склав близько 10 кілометрів. У колоні рухались міський голова Сергій Кравченко, голова районної ради Олександр Кузуб, депутати Шполянської міської ради, приватні підприємці, громадські діячі, активна молодь міста та вихованці Шполянської дитячо-юнацької спортивної школи.

А на розі вулиць Лозуватської та Героїв Крут до дорослих учасників велопробігу приєдналися близько 40 дітей віком від 3 до 6 років. Наймолодші велосипедисти були одягнуті в українські вишиванки, їхні велосипеди так само, як і велосипеди дорослих, прикрашали прапорці Шполи та України.

1287

По закінченню пробігу всіх присутніх привітав із Днем прапора та герба Шполи міський голова Сергій Кравченко. А також перед учасниками акції виступив танцювальний колектив «Еліт» (художній керівник Олеся Осадчук). Після чого всі учасники велопробігу отримали в подарунок від очільника Шполи смачне морозиво.

На переконання міського голови, такі масові заходи згуртовують громаду міста і приносять фізичну користь, інформують в міськраді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Шпола 31.08.2016 23:46
Краще було б якби пан Кравченко заїхав в школи та подивився на їх "ремонти" перед новим навчальним роком. Та на ями на дорогах. Такі велопробіги пройшли і в інших містах області, але ПІАР ніхто так не любить як міський голова Шполи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100