реклама

реклама

Прокуратурою області належно та принципово забезпечено участь в апеляційному розгляді справи про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-7 (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) КУпАП, стосовно начальника чергової частини одного з відділів поліції ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Правоохоронець, використовуючи свої службові повноваження та пов’язані з цим можливості, погодив висновок про відсутність складу кримінального правопорушення в діях матері своєї цивільної дружини, чим вчинив дії та прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів.

Постановою апеляційного суду Черкаської області від 18.08.2016, постанову суду першої інстанції, якою провадження у справі стосовно працівника  відділу поліції закрито за відсутністю складу адміністративного правопорушення, скасовано, останнього визнано винним у вчиненні вказаного вище правопорушення.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 олег 31.08.2016 22:35
Яка стаття?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Своя думка 31.08.2016 18:45
Згідно чинного законодавства прокурор не має права подавати апеляцію на рішення суду першої інстанції, а тому рішення апеляційного суду незаконне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100