реклама

реклама

Реконструйований черкаський РАГС сьогодні урочисто відкрили до Дня міста Черкаси. На відкриття установи приїхав заступник Міністра юстиції України Сергій Петухов.


- Черкасам пощастило, що ви маєте такий гарний палац для одруження. Ми зобов’язуємось надавати гарні послуги, ми відповідаємо за те, щоб все відбувалось без черг, без хабарів, щоб цей день одруження мав лише позитивні спогади, - сказав заступник Міністра та разом з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком і міським головою Анатолієм Бондаренком перерізали червону стрічку.

Юрій Ткаченко також приєднався до привітань молодят та зізнався, що знайомий з деякими з них.

Після цього міський голова Черкас Анатолій Бондаренко разом з Юрієм Ткаченком вручили молодятам святкові подарунки. Від мера новостворені сім’ї отримали можливість політати над Черкасами.

 

реклама

Коментарі  

 
-4 #2 Петлюра 18.09.2016 03:23
Мер є крутішим за "губернатора", однозначно!!! Подарунки кажуть за це! А,щодо, анонсованого приїзду міністра юстиції Петренка,- то чхать він хотів на цей дешевий піар-хід місцевих царків! У нього є важливіші справи, чим дивитися на свіжий асфальт біля ЗАГСу!!! Та і хто його тута чекав? Окрім цих двох осіб, що перерізали стрічку! "Що" він є для черкащан?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Мавр 17.09.2016 15:28
Гіпс дешевенький! На стінах приміщення 19 століття! За кого ви нас маєте?
Архітектора на палю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100