реклама

реклама

Цього року до центрів зайнятості Черкаської області надійшло 25,6 тис. вакансій від роботодавців регіону. Трійку лідерів очолили робітничі професії – 61%, друге місце посіли службовці – 20% і 19% – це вакансії для осіб, які не мають кваліфікації. Про це повідомляють у відділі організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ.

За розмірами запропонованої заробітної плати вакансії розподілилися таким чином: з мінімальною заробітною платою – 14%; Від мінімальної до середньої заробітної плати по області – 76% та від середньої заробітної плати по області – 10%.

Роботодавці зазначили найвищу заробітну плату для начальників відділів та заступниів директорів (близько 5,2 тис. грн.), бетонярів (4,0 тис. грн.), водіїв навантажувача (3,6 тис. грн.),водів та слюсарів, дорожніх працівників (3,5 тис. грн.), електромонтерів (до 3,4 тис. грн.), викладачів (понад 2,8 тис. грн.), інженерів та менеджерів зі збуту (від 2,7 тис. грн.).

У вимогах до претендентів роботодавці все частіше зазначають, що хочуть бачити спеціалістів, які володіють суміжними професіями, мобільні та здатні до швидкого перенавчання.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Света 20.09.2016 19:03
Если и дают заявки ,то на такую работенку, куда Басаврюк не полезет )) Везде кумовство ,блат , договорняк ---- как было раньше ) ,так и сейчас есть и будет ! Европеиды !)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкасчанин 20.09.2016 09:14
Специалисты ,владеющие смежными специальностями - это как правило люди ,умеющие все и делают они это все одинаково плохо.Зато зарплату нормальную им платить не надо.Напоминает ситуацию,когда от электрика требуют чтобы он и в сантехнике разбирался ,и строительные работы умел выполнять, и деревья обрезать и прочую фигню.Так что наши "роботодавці" в конечном итоге своей жадностью сами себе и вредят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100