реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаський виш став партнером міжнародної компанії – розробника унікального програмного забезпечення для проектування машин і механізмів

- Відтепер ми навчатимемо студентів із використанням надсучасних програм американської корпорації PTC, Inc.–одного із світових лідерів виробництва програмного забезпечення для інженерівСreoParametric, яке використовують провідні виробники усього світу – такі, як Boeing, Toyota, SamsungчиJohnDeere. Саме СreoParametric сьогодні використовується й усіма провідними українськими виробниками літаків, потягів, автомобілів як то Антонов, КРАЗ,Богдан- повідомив доцент кафедри технології та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ Максим Рудь.

– Наш університетуклав угоду із PTC, Inc. та її українським дистриб’ютором – компанієюТехнополіс – і нам було надано 50 робочих місць програмного забезпечення СreoParametric. Десять викладачів,фахівців інженерних спеціальностей, успішно пройшли підготовку по програмі PTC, Inc. СreoParametricіотримали сертифікати – та уже із нового навчального семестру забезпечуватимуть підготовку майбутніх інженерів світового рівня, що зможуть впроваджувати на підприємствах повний цикл розробки виробів будь-якої складності. Наприклад - літака або океанського лайнера - починаючи від створення моделі до виготовлення серійного зразка, і долучаючись при цьому до команди інженерів, що можуть знаходитись на різних континентах. Сьогодні компанія-розробник цього унікального програмного забезпечення, розвиває мережу підготовки кадрів, які ефективно із ним працюватимуть. Через свого дистриб’ютора в Україні PTC, Incрегулярно передає замовлення на нові кадри – тож, сподіваюсь, наші студенти у перспективі також стануть частиною команди інженерів провідних світових підприємств.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100