реклама
Sucurity Police

реклама

20 вересня Черкаська міська рада прийняла Програму поводження із безпритульними тваринами до 2020 року, що передбачає відлов безпритульних тварин, їх карантинування, стерилізацію, вакцинацію проти небезпечних хвороб та прилаштування новим власникам.

Щороку через дію програми проходитиме понад 800 тварин, що, виходячи зі статистики розмноження нестерилізованих собак,  унеможливить появу на вулицях обласного центру понад  7 тисяч нових безпритульних тварин.

Сьогодні робота над впровадженням єдиного законодавчо дозволеного в Україні методу регулювання чисельності безпритульних тварин уже триває у Каневі, Катеринополі, Золотоноші та Умані. Таким чином, Черкащина має перспективи стати регіоном із найбільш активним впровадженням гуманного ставлення до тварин.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Паравоз 05.10.2016 17:00
Треба було видать ще кращу постанову з великого розуму депутайтiв : Якщо на вулицях з'являться 200 000 черкащан , то iх треба вiдловлювати та каструвати , щоб не плодилися в такий скрутний час ,бо тваринам нема чого попоiсти . Аж пташки всi чкурнули з мiста , де горобцi , круки ??? та й таргани потiкали вiд нашого ПОКРАЩАННЯ ))) Бо - ГОЛА-ДIВКА - навкруги , куди око не кинь !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Оксана 03.10.2016 20:28
Брехуйня ! Де це набiгло аж 7000 тварин в голодiвку ??????? Людям нема що iсти,а з чого плодитися собакам та котам ? Не брехуйте панове брехунцi !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Ірина 20.09.2016 20:31
Молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Сидоров 20.09.2016 19:22
800 тварин у рік, тисяч 5-6 бігає..Ці 5 тис , по статистиці нашої міскради, дадуть тисяч 30 нових собак у рік.. :-* Потрібно радикально вирішувати проблему. Або стерилізувати тисяч 5-6 собак у рік , або просто ліквідувати їх. Інакше просто викинуті гроші, ресурси.Але виникнуть другі проблеми--поширення чисельності зайців. кротів, других гризунів і т.д.Тоді прийдеться стерилізувати або вбивати уже не собак , а тварин у дикій природі.Що також не гуманно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100