реклама

реклама

Сьогодні у «Черкаського Дніпра» офіційно з’явився новий тренер. Ним став Олександр Кирилюк, який кілька останніх матчів виконував обов’язки головного тренера команди. Про офіційне призначення наставника на сьогоднішній прес-конференції повідомив президент клубу Володимир Лашкул.

Причиною зміни тренера стало те, що колишній головний тренер команди Ігор Столовицький через місяць отримає ліцензію, за якою зможе тренувати команди не тільки країн СНД, а й також країн Європейського Союзу.

- Столовицький поїхав на ліцензування і вирішив не повертатись. Це його рішення. Я знав, що він навчається. Більш того, клуб навіть виділив на його навчання 150 тис грн.

За словами Володимира Лашкула, керівництво «Черкаського Дніпра» розглядало різних кандидатів на посаду головного наставника, однак клуб робить ставку на вихованців і тренерів із Черкащини. Тому обрали Олександра Кирилюка.

Термін дії контракту із тренером – до кінця поточного сезону плюс рік.

Сам Олександр Кирилюк розповів журналістам, що мав досвід роботи із відомим українським тренером Віталієм Кварцяним, а також сказав, що команда під його керівництвом буде готуватись до кожного суперника індивідуально.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Ануфри 23.09.2016 21:16
Это абсолютная ложь. Никуда Игорь Михалыч не уезжал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100