реклама
Sucurity Police

реклама

Протягом 8 місяців 2016 року за право здійснювати оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами черкаські платники сплатили до місцевого бюджету понад 8,2 млн. грн. З вказаної суми майже 5,2 млн. грн. надійшло за ліцензії на право роздрiбної торгiвлi та понад 3 млн. грн. - на право оптової торгівлі зазначеними підакцизними товарами. Про це повідомив начальник Державної податкової інспекції у м. Черкасах Антон Царюк.

index

На сьогоднішній день Центром обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах видано 488 нових ліцензій на право здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, подовжено термін дії 1870 ліцензій. Серед нових ліцензій понад 64 відс. видано для торгівлі алкогольними напоями.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах звертає увагу суб’єктів господарювання на те, що для оформлення (отримання вперше, отримання дублікату, проставлення відмітки про внесення щоквартальних платежів) ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами слід звертатись безпосередньо до територіального Центру обслуговування платників за місцем розташування об’єкта торгівлі.

Ліцензія видається лише за умови фактичного надходження встановленої плати за ліцензію до відповідного бюджету. Отримати її може заявник у разі пред'явлення ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на це представнику заявника.

Нагадуємо, що для своєчасного одержання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами платнику необхідно подати заяву з документами не пізніше, ніж за 10-15 днів до початку її дії, а продовження терміну сплати за ліцензію здійснювати за 10 днів до її закінчення.

Дія ліцензії призупиняється у разі несвоєчасної сплати чергового платежу за ліцензію, а поновлюється - у разі сплати заборгованості.

Детальні консультації щодо оформлення ліцензій можна отримати у Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах за адресою: 18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик, буд.235, тел. 32-11-27.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100