реклама

реклама

За період функціонування у Черкасах Патрульної поліції з 1 березня 2016 року, станом на 20 вересня зафіксовано 155 випадків ДТП з постраждалими. Про це повідомили в Патрульній поліції Черкас.


«Прочерк» представляє черкащанам інтерактивну карту, на якій можна побачити, де саме та з якою частотою ставались ДТП в обласному центрі з 1 березня по 20 вересня. Зокрема, з карти можна дізнатись, які з перехресть є найбільш аварійно-небезпечними.

Як випливає, всього за час роботи Патрульної поліції в Черкасах сталось 7 ДТП із загиблими. У 10 випадках на дорогах постраждали троє і більше людей.

Найнебезпечнішими прогнозовано стали вулиці з найбільшою інтенсивністю руху. Так, на вулиці Смілянській та на бульварі Шевченка зафіксовано по 20 ДТП, на вулиці Благовісній – 19. Також достатньо велика кількість ДТП на Надпільній (колишня вулиця Ільїна) та пр-кті Хіміків.

Найнебезпечнішою ділянкою у Черкасах за аналізований період стала ділянка вулиці Благовісної між Пастерівською та Смілянською Там сталось аж 9 ДТП.

Серед типів ДТП, які ставались у Черкасах, найчастішими є зіткнення, наїзди на пішоходів, наїзди на перешкоди. Також траплялися випадки наїздів на транспортні засоби, які не рухалися, та, навіть, перекидання.

Три типи позначок: жовтий кружечок – 1 або 2 травмованих, червоний – 3 і більше травмованих; чорний – ДТП із загиблими.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100