реклама

реклама

У рамках створення сучасної системи обслуговування платників податків протягом жовтня 2016 року Державною фіскальною службою України за підтримки Німецького товариства з міжнародного співробітництва (GIZ) буде проведено широкомасштабне опитування.

images

Це опитування дозволить ідентифікувати проблемні питання, які виникають при взаємодії громадян з фіскальними органами, та оперативно вирішити їх.  Отримані результати будуть використані для підготовки плану дій з удосконалення сервісів ДФС, для навчання і мотивації працівників, що повністю відповідає стратегії розвитку ДФС на 2016-2018 роки.

Опитування буде анонімним та добровільним. Усі відповіді залишаться конфіденційними і будуть використані виключно в цілях опитування.

Результати опитування будуть оприлюднені на офіційному веб-порталі ДФС та сторінці ДФС у Facebook одразу після їх опрацювання.

Якість обслуговування у службі оцінюватимуть понад 1,3 млн платників податків.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Платник податі 02.10.2016 22:36
Треба не опитування проводити, а поліпшувати професійний рівень працівників, особливо у міській ФС, викорінювати чванство чиновників у ставленні до людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100