реклама
Sucurity Police

реклама

Під час обшуку в квартирі 39-річного чоловіка, правоохоронці виявили та вилучили 30 мл особливо небезпечного наркотичного засобу – опій ацетильований, 5 літрів наркотичного засобу – концентрат макової соломи (опій екстракційний), 450 грам наркотичного засобу – макова солома, а також грошові кошти в сумі 1750 гривень, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів. Вилучене направлено на експертизу.

Протиправну діяльність 39-річного жителя міста Черкаси викрили працівники четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою та СУ ГУНП в Черкаській області. За отриманою попередньою інформацією зловмисник організував виготовлення наркотичного засобу у себе у помешкані з подальшою метою збуту наркозалежним на території міста.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у підозрюваного 30 мл особливо небезпечної наркотичного засобу – ацетильований опій, 5 літрів наркотичного засобу – концентрат макової соломи (опій екстракційний), 450 грам наркотичного засобу – макова солома, з метою збуту, а також грошові кошти в сумі 1750 гривень, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів.

Як повідомив начальник четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 третий квартал 01.10.2016 09:45
Все было бы хорошо, если бы господин Панасюк, также назвал реальную статистику осужденных к реальным срокам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100