реклама

реклама

Мінкарська Людмила Леонідівна - начальник відділу - головний державний соціальний інспектор відділу державних соціальних інспекторів управління соціального захисту населення Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради інформує, що право на отимання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг мають і сім΄ї, які винаймають житло.

i063683

Щоб скористатись правом на отримання субсидії, наймачі житла мають підтвердити факт проживання у орендованій квартирі (таким підтвердженням є договір оренди житлового приміщення) та оплачувати житлово-комунальні послуги. Також в договорі оренди мають бути вказані особи, які фактично проживають разом з наймачем.

На сьогоднішній день, не визначено жорстких вимог до такого документу, як договір оренди житла. Завіряти його нотаріально - не потрібно, достатньо лише двох підписів - власника житла та орендаря.

Такий документ є офіційним підтвердженням права людини на субсидію і береться до уваги місцевими органами соціального захисту населення на користь сім’ї.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100