реклама
Sucurity Police

реклама

За висвітлення цьогорічного Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного журналістів черкаських ЗМІ відзначив почесний голова оргкомітету свята Петро Душейко.

IMG_6188

– Державу не можна будувати за принципом «Інтернаціоналу», щоразу руйнуючи попередні світи. Всі цивілізовані країни, будуючи, не руйнують, а розбудовують, розширюють те, що вже було раніше. Нам, українцям, черкащанам, є що розбудовувати. Маємо в нашому минулому чимало видатних постатей, так би мовити, цеглинок нашої історії, серед яких поважне місце посідає й Іван Максимович Піддубний, – наголосив Петро Душейко.

IMG_6173

Петро Григорович наголосив, що постать українця Піддубного унікальна у світовій історії – тільки він спромігся протягом тридцяти років, виходячи на борцівський килим, залишатися непереможним (останню перемогу Чемпіон чемпіонів здобув у 54 роки).

За висвітлення Свята Піддубного грошові премії та пам’ятні сувеніри отримали представники друкованих та електронних ЗМІ. Серед них – і журналіст «Прочерку» Максим Степанов.

IMG_6178

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 парам 06.10.2016 15:22
Молодці, що не забувають видатного борця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100