реклама

реклама

Під час розгляду питання вже скандальної "Фармації" активісти Цивільного Корпусу "Азов"та черкаські "свободівці" заблокували трибуну з умовою вилучення цього питання з порядку денного.

14570702_1157669547633987_6269529194194314353_o

Питання "Фармації" неодноразово піднімалось у облраді. За останні роки це підприємство із понад сотнею аптек у різних районах міста раптово стало "надзвичайно збитковим", тож вже давно піднімається питання про їх приватизацію. Простими словами, комунальне підприємство довели до "збиткового" стану для того, щоб потім без особливих зусиль вкрасти його у черкащан. Після тривалих суперечок, активісти продовжили блокуванння трибуни з метою недопущення цього рішення. Таким чином, питання "Фармації" відклали до наступної сесії.

Однак на цьому скандальні питання порядку денного не вичерпались. Ще одним каменем спотикання стало питання про створення національного парку "Холодний Яр". Вочевидь, чиновники надто зацікавленні у збагаченні на ресурсах Холодноярських лісів, інакше пояснити перешкоджання створенню національного парку з їх боку просто неможливо.

Розуміючи те, що активісти не допустять такого обурливого розкрадання національних ресурсів, губернатор Юрій Ткаченко викликав до зали поліцію, аби та відтіснила "Азовців" та "свободівців". Крім того, деякі депутати дозволяли собі заяви про необхідність заборонити доступ громади до засідань облради.

Спільними зусиллями нам вдалось заблокувати сьогоднішню сесію та не допустити прийняття ганебних та злочинних рішень, однак ми і надалі займатимемо принципову позицію у цих питаннях. Блокування триватимуть рівно до того часу, доки влада не навчиться чути думку черкащан, йдеться в повідомленні «азовців» у «Фейсбуці».

ВІД "ПРОЧЕРКУ": Як уточнили в прес-службі облдержадміністрації, "азовці" подали дещо некоректну інформацію. Оскільки поліцію викликав не голова ОДА, а голова облради, згідно з регламентом. Він публічно консультувався з юристом і членами регламентної комісії. Також прес-служба уточнює, що питання про нацпарк Холодний Яр було внесено не чиновниками, а фракцією УКРОП, в якій немає чиновників.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 іван 10.10.2016 23:38
Патріоти слава богу показують громаді Чиркащини, що майно і кошти належать виборцям, тільки так склалось, що роспоряжаються ними не громади, а високопосадовці , які природно їх обкрадають і обдурюють,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 бульба 10.10.2016 19:32
Ото воно так. А як волали про Яника , про Тулуба. Виявляється цим "злочинним" і не снилося як патрійоти і евроінтехратори можуть дерибанити , красти і знищувати Україну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Нестор Іванович 10.10.2016 10:48
Похвали мене моя губонько, сумніваюся, що Азов рятував комунальне майно від розкрадання, скоріш за все хочуть потягти це майно під когось із своїх. Прикро.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100