реклама

реклама

В школі № 34 міста Черкаси будують сучасний футбольний майданчик і сучасну спортивну залу. Про це у Фейсбуці повідомив депутат Черкаської міськради Олександр Згіблов.

«Разом із колегами із фракції «Вільних демократів» побував на будівництві спортивного майданчика біля школи № 34, що в мікрорайоні «Митниця». Цей об’єкт зводять наші спеціалісти – працівники підприємства «ТЕМП», що входить до «Групи Венето». Показав колегам депутатам, які встановили конструкції. Ці конструкції виготовляли на «Темпі», потім провели повне гаряче оцинкування на черкаському підприємстві «Метал-інвест» (для критиків нагадаю, що саме це підприємство свого часу «затягнув» у Черкаси тодішній мер Сергій Одарич). Завдяки цьому конструкція не піддаватиметься довгий час корозії, її не треба буде додатково фарбувати», - повідомив Згіблов.

За його словами, зараз на майданчику відбуваються підготовчі роботи з облаштування футбольного поля. Саме поле зі штучного газону зроблять вже навесні.

«Фракція «Вільних демократів» подала до програми соціального-економічного розвитку на 2017 рік пропозицію відремонтувати і зробити спортивний зал в ЗОШ № 34. Це один із найбільших спортивних залів в черкаських школах. Якщо його відремонтувати, то ми отримуємо чудову базу для наших спортсменів, особливо футболістів і баскетболістів. Підтримка спорту і здорового способу життя для «Вільних демократів» - це завдання № 1», - написав Олександр Згіблов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100