реклама

реклама

Купуючи вживаний автомобіль, подбайте про експертні висновки щодо його походження. У необхідності такої потреби переконався мешканець села Балок, Барського району Вінницької області, який звернувся до ТСЦ 7141 в Черкасах, щоб зареєструвати куплений ним автомобіль.

skoda (2)

Під час огляду Skoda Octavia працівниками ТСЦ спільно з фахівцями експертної служби МВС Черкаської області було встановлено, що номер двигуна знищений, а номерна панель з номером кузова піддавалась заміні. Крім цього, комплектуючі деталі автомобіля, також не відповідають року їх випуску.

Вказаний автомобіль та надані на нього документи передано до Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Загалом, з  початку 2016 року працівниками Територіальних сервісних центрів МВС Черкаської області спільно з фахівцями експертної служби МВС виявлено 27 випадків перебитих або знищених номерів кузовів транспортних засобів.

Нагадаємо, стаття 290 Кримінального кодексу України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» передбачає штраф від ста п`ятдесяти до двохсот п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Регіональний сервісний центр МВС в Черкаській області вкотре нагадує громадянам про доцільність проведення експертиз як гарантій того, що ваше право на власність буде захищено.

Прес-служба РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100