реклама

реклама

Публічне попередження поширив у «Фейсбуці» журналіст, черкащанин Вадим Комаром. Разом з іншими мешканцями провулку, де проживає, він звернувся до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та секретаря міськради Олександра Радуцького.

14718632_620375111501344_2705743802752554486_n

Нижче подаємо текст звернення:

«Внаслідок робіт з реконструкції дорожнього покриття вулиці Чорновала, ми мешканці провулків Партизанський, Гвардійський в наслідок свідомого спрямування дощової води виконавцями робіт за безпосереднім рішенням міської влади, в наші провулки повідомляємо, що:

- за результатом проведених зборів мешканців провулку Партизанський та провулку Гвардійський вимагаємо від міського голови Бондаренка А.В. в триденний термін починаючи з 08:00 години 17 жовтня 2016 року виконати необхідні роботи з унеможливнення потрапляння дощових та талих вод з вулиці Чорновола в зазначені провулки.

- В разі невиконання зазначених нами вимог, мешканці провулків мають намір вдатися до пікетування будівлі Черкаської міської ради, службових кабінетів міського голови А.В.Бондаренка, директора департамента АМІ А.О.Савіна, секретаря ради О.Р.Радуцького та перекриття руху ро вулиці Чорновола.

- Крім цього вимагаємо від Секретаря Черкаської міської ради Радуцького О.Р. ініціювати створення депутатської комісії з перевірки якості виконаних робіт по вулиці Чорновола а також визначення ступеня пошкоджень покриття провулків Партизанзький та Гвардійський в наслідок систематичного затоплення.

Уповноважений зборами, ініціативною групою мешканців Комаров В.Е.»

Нагадаємо, що реконструкція вулиці Чорновола є взагалі проблемною. В липні тут зникло декілька десятків кленів, а в мерії повідомили, що це пов’язано з облаштуванням там мережі зливової каналізації. Проте діло вже йде до зими, але каналізацію вздовж вулиці так і не зробили...

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Черкащанка 17.10.2016 12:59
А ще після дощу попробуйте пройти по провулку Декабристів між вул.Р. Люксембург і вул. Чорновола. Там - ціле море. Влітку можна буде відкривати курортний сесзон з грязелікуванням .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Пешеход 17.10.2016 11:25
А вы попробуйте перейти дорогу на перекрестке, что у нацбанка. Там после дождя такая лужа на пешеходном переходе, что нужно обходить полквартала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100