реклама

реклама

По кількості механізмів для прибирання снігу та кількості заготовленої солі, комунальники Черкас готові до прибирання снігу взимку. Про це на сьогоднішній нараді у Черкаській міськраді розповів керівник управління вуличної інфраструктури міста Сергій Отрешко.


Також керівник управління вуличної інфраструктури розповів про правила, за якими потрібно прибирати сніг в негоду.

- На дорогах з одностороннім рухом та дорогах, де по одній смузі в кожному напрямку, може працювати лише один розкидач суміші. На дорогах, що мають кілька смуг, можуть працювати кілька розкидачів. Залежно від температури повітря щільність матеріалів повинна відповідати нормі. Під час інтенсивних снігопадів потрібно використовувати роздільне згрібання та підмітання. Заборонено переміщувати сніг на тротуари, на газони, бо цей сніг оброблений хімічними елементами. Посипати тротуари сумішами, що містять сіль, також заборонено, - наголосив Сергій Отрешко.

Він також додав, що перед ожеледицею необхідно проводити профілактичне оброблення, а на запитання міського голови, «чи готові Черкаси, якщо зненацька взимку піде сніг», Сергій Отрешко відповів ствердно.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 федор принципиальный 17.10.2016 12:33
Если не ошибаюсь,в прошлом году город был одно время был завален снегом,а бортник на мерсе в это время гасал за рулем на Гаити на миллионы,отпуще нные ему на уборку снега.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100