реклама
Sucurity Police

реклама

Охоронці одного із приватних підприємств на місці злочину впіймала чоловіка, який з поля викрав 1 мішок з кукурудзою та викликала поліцію. Його було доставлено до поліції для дачі показів. За місцем його проживання правоохоронці виявили ще 4 мішки краденого. Відкрито кримінальне провадження.

До Маньківського відділення поліції звернувся директор одного із підприємств району та повідомив про крадіжку. Він розповів поліцейським, що під час об’їзду території, охоронці на одному із полів виявили крадія, який серед білого дня ніс мішок з кукурудзою. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці затримали раніше судимого 55-річного жителя одного із сіл Маньківського району з краденим. Його доставили до поліції та під час огляду домоволодіння підозрюваного поліцейські вилучили ще 4 мішки краденої кукурудзи. З його слів стало відомо, що чоловік не працює, і крадене призначалося для годівлі свійської птиці.

Речові докази вилучено. За даним фактом Маньківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 черкащанин 20.10.2016 15:42
[quote name="Своя думка"]Така поліція ніколи не буде мати довіру людей. Невже не можна було притягнути дрібного крадія до адміністративно ї відповідальност і за дрібну крадіжку, а не штучно створювати злочин? Все це нагадує закон про три колоски у 1933...[/quot
Дійсно соромно за таку поліцію. Це ж не крадіїв пам,ятників Шевченка знайти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 депутат 20.10.2016 09:28
Той, що вкрав мішок- злодій, ті, що крадуть мільярди , ні. Цей керівник мабуть все чесно нажив і продовжує чесно жити. Хочете судить, судіть, але спочатку розберіться, що спонукало цю людину таке вчинять, мабуть з розкіші пішов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Своя думка 20.10.2016 09:19
Така поліція ніколи не буде мати довіру людей. Невже не можна було притягнути дрібного крадія до адміністративно ї відповідальност і за дрібну крадіжку, а не штучно створювати злочин? Все це нагадує закон про три колоски у 1933...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Бонифаций 20.10.2016 09:13
За 4 мішки кукурудзи раніше судимого посадять. Поліціянти нові, а показники на таких "кримінальних авторитетех" роблять по старому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Абзац 20.10.2016 08:31
Ох і "плоский" заголовок! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100