реклама

реклама

Багатогодинні черги, дитячі істерики та втомлені лікарі в черкаській дитячій поліклініці №1. У місті скандал через ремонт дитячої поліклініки №2. 16 тисяч маленьких пацієнтів вимушені їздити в інший кінець міста, інформує телеканал НТН.

У поліклініці №1 не можна ані присісти, ані пройти. Іноді в черзі мами з хворими малюками простоюють по п’ять годин. Каторгу чергами батьки терплять, бо одну з поліклінік закрили на ремонт, а всіх лікарів і пацієнтів тимчасово перевели в інший заклад. Його керівник переконує – роблять усе можливе, аби створити нормальні умови для дітей та їхніх батьків.

– Черги є, тому що приміщення дитячої поліклініки, наші коридори трошки завузькі для прийомів, – каже завідувачка дитячої поліклініки №1 м. Черкас Олена Білецька.

На воротах поліклініки №2 – попередження про ремонтні роботи, щоправда дата його завершення – заклеєна. Працівники кажуть, у всьому винна погода.

– Пішли дощі, через них затекло всередину, – каже медична сестра поліклініки №2 м. Черкас Ганна Музика. – Зараз робітники виводять ці жовті плями з дахів. Процес працемісткий, відразу це зробити не виходить.

Тим часом, молодим мамам уже урвався терпець, адже ремонт триває вже три місяці. Незадоволені батьки написали петицію до влади з вимогою терміново завершити ремонт.

Утім, у міськвиконкомі лише розводять руками: дітей у поліклініку пустять не раніше кінця листопада.

– Дуже важкі, третьої ступені важкості були роботи по заміні покрівлі, – зазначає заступник міського голови Ігор Коломоєць. – Якщо чесно, ми планували завершити 1 листопада. Але у зв’язку з тим, що «вилізли» ці додаткові роботи, зараз термін перенесено на 20 листопада.

До того часу черкащанам радять запастися терпінням, адже черги в поліклініках лише збільшуватимуться: сезон ГРВІ та грипу вже не за горами.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Проблема? 25.10.2016 12:04
25.10.2016
За 4 тисячі гривень я не можу знайти професійних кадрів. Так далі представники департаментів жити не можуть. Я просив би не брати під одну гребінку міського голову і працівників, я не хочу, щоб люди ставали заручниками якихось політичних ігор. Але зверніть увагу і на те, що міський голова за 10 тис. грн зарплати також не може виконувати свою роботу, адже лише на відрядження до Києва, за кордон, мені потрібно витрачати удвічі більше коштів, – заявив очільник міста Анатолій Бондаренко.

Депутат міськради від ВО “Свобода” Ярослав Нищик заявив, що їхня фракція готова підтримати цей проект рішення у тому випадку, якщо буде внесено зміни щодо відсотків преміювання. Зокрема, якщо премія усіх становитиме 300%.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 не поняв 25.10.2016 09:27
Де головні телезірки: Хапай-Бабе,Майборода, Стадник,ну і,звичайно,Раду цик?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 ООООООО! 21.10.2016 19:46
Черкаські батьки!! Це знахідка. Поет в пічалі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 блазень 21.10.2016 13:01
Зара любе черкаське будівницво, ремонт або реконструкція- суцільний довгобуд. Бо на них працюють як правило не більше ніж півтора землекопа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100