реклама

реклама

На Черкащині розпочали впровадження програми PRO FLE у дистанційну освіту вчителів французької мови області. Учасниками пілотної групи стали 5 педагогів з різних навчальних закладів області. Програма PRO FLE була розроблена Міжнародним центром педагогічних досліджень (CIEP) та Національним центром дистанційної освіти Франції (CNED) на замовлення Міністерства закордонних справ Франції. Ініціатором навчання є Черкаський інститут післядипломної освіти педпрацівників.

PRO FLE є цифровою платформою для підвищення кваліфікації вчителів французької мови як іноземної. Ця програма працює вже у понад 60 країнах світу.  Завдяки PRO FLE вчитель отримає нові інструменти, ідеї та ефективні засоби для викладання французької мови учням, познайомиться та зможе застосовувати принципи викладання, описані в Загальноєвропейських рекомендаціях з мовної освіти.

Кожен учасник програми отримує Сертифікат міжнародного зразка, який видається Міністерством закордонних справ, Французьким інститутом, Міжнародним центром педагогічних досліджень (CIEP) та Національним центром дистанційної освіти Франції (CNED).

Про це повідомила прес-служба Черкаського інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100