реклама
Sucurity Police

реклама

Головне управління ДФС у Черкаській області забезпечує позитивну динаміку надходжень до бюджетів. Рівень 2015 року перевищується щомісяця.

preview1

Так, темп збору до загального фонду державного бюджету, у співставних умовах з урахування переходу великих платників податків на облік в Центральний офіс ВПП, за 9 місяців п.р. склав 167 відс.

На сьогодні до місцевих бюджетів надійшов третій мільярд гривень податків, тоді як за весь минулий рік місцеві бюджети отримали менше – 2,7 млрд.грн.

Рівня всього 2015 року надходження до місцевих бюджетів досягнуто ще 27 вересня 2016 року. «Тобто ми забезпечуємо випередження торішніх показників щонайменше на квартал. Приріст до місцевих бюджетів спостерігається у всіх районів області», – заявив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

За його словами, в результаті ефективної співпраці з бізнесом та переформатування й удосконалення роботи з адміністрування податків фіскальна служба області вийшла за збором доходів до державного бюджету на рівень минулого року. «Але ж торік цей збір становив 2,7 млрд.грн. з надходженнями податків від великих платників, які з цього року обліковуються і сплачують податки в Офісі великих платників. А поточного року збір становить 2 млрд.грн. без сплати великими платниками. Різниця у 700 млн.грн. – акцизний податок, перерахований виробником підакцизних товарів ТОВ «НГК», – розказав М.Криштопа.

Ще один показник якості роботи служби – значне зростання надходжень основного бюджетоформуючого платежа для місцевих бюджетів – податку на доходи фізичних осіб.  Надходження за 9 місяців 2016 року збільшились більш ніж на півмільярда гривень до 1,5 млрд гривень. Це відбулося, в першу чергу, за рахунок легалізації зарплат, адже номінальна зарплата на Черкащині зростає щомісяця і зросла з початку року майже на 25 відс.

Він підкреслив, що вказаних успіхів досягнуто на фоні проведеної оптимізації чисельності працівників ДФС у Черкаській області.

«Ми не допустили погіршення інтенсивності та ефективності нашої роботи. Навпаки, перенесли акценти на публічність та прозорість нашої роботи й організували предметне неформальне спілкування з бізнесом і громадськими організаціями. Ми зустрічаємось і співпрацюємо постійно, бачимо проблемні питання і оперативно їх вирішуємо. У нас немає  протистояння, непорозумінь. Є багато спільної роботи. Щодо  питань, які ми отримуємо, це у більшості технічні питання або пропозиції по законодавчих змінах» – відмітив керівник фіскальної служби області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100