реклама
Sucurity Police

реклама

У мережі містяни обурюються недбайливому асфальтуванню доріг та тротуарів. Звертаються і до комунальників, і в оперативну службу, пишуть листи у міськраду. Та байдуже ставлення до виконання робіт продовжується раз за разом, - повідомляє «ВІККА».

"Таке якісне асфальтове покриття по провулку Перемоги, що примикає до вулиці Чорновола. Цікаво у скільки бюджетних коштів обійшлося це феноменальне б…ство? Іншого слова не можу знайти" – пише у Facebook черкаський активіст і журналіст Вадим Комаров.

Невдоволений роботою комунальників по відновленню тротуару у своєму мікрорайоні й черкащанин Ігор Бик.

"Протягом декількох місяців на розі вул. Тараскова, 16 / вул. Героїв Майдану, 6 (колишня Гайдара) проводилися роботи по заміні труб. Для цього зруйнували асфальтний тротуар, який я сподівався буде відновлено після закінчення робіт. І от тиждень тому яму врешті решт засипали, а вчора "відновили" тротуар. Я не буду коментувати цей жах, я вам просто фото покажу", – написав він.

Юрій Кулик працює у місті двірником. Каже: щомісяця йому необхідно зібрати підписи трьох мешканців або старших по будинку про виконання ним роботи.

"Якщо мені акт не підпишуть, я не одержу зарплати. Чому у цьому випадку немає такої процедури? Зробив халтуру – одержуй нуль гривень зарплати. От тоді будуть старатись виконувати роботу якісно", – зауважив він.

Щодо цього випадку, то в оперативній службі 1505 повідомили, що роботи проводили працівники КП "Черкаситеплокомуненерго". До кінця виконати благоустрій ділянки обіцяли після старту опалювального сезону. Та досі ділянка має той же вигляд.

Тим часом у соцмережі "Вконтакті" черкащанин Віталій Душка ділиться фото ремонту дороги на вулиці Казбетській (колишня Красіна).

Містяни саркастично та обурено сприйняли якість таких робіт. "Відмінна робота! Видно, старались!", – пишуть у коментарях.

реклама

Коментарі  

 
+14 #4 Ох 25.10.2016 22:18
Моя бабуся казала про таку роботу; "Срала —мазала"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 федор принципиальный 25.10.2016 20:27
А что вы хотели-это работа"профи"отрешкиных-дядченковых-наумчуков-спецы мэрии,ученики ПР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Громада 25.10.2016 20:27
Хіба може бути по другому, коли комунальниками міста керує недолугий " смотрящий"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Сидоров. 25.10.2016 20:07
Дятли. стілько грошей викинули на за такий асфальт. До весни його уже не буде.от би зробити так , щоб за свій рахунок переробили.Не за наші податки, а за свої ,за недбальство. Це , у принципі, пряма зрада інтересів народу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100