реклама

реклама

Черкащанам дають важливі поради про те, як захистити себе і свій бізнес. За просвіту черкащан у юридичній сфері взявся знаний у місті адвокат,  співзасновник юридичної агенції «Прав Ком» Микола Кудрявцев.

фото

- За багато років юридичної практики я переконався, що багато людей не володіють бодай базовими правовими поняттями, керуючись міфами, стереотипами,  хибними припущеннями - і часто навіть не можуть зрозуміти, коли їх права порушують.  Найпоширеніша ситуація - коли люди легковажно і зверхньо ставляться до різних юридичних процедур – і в результаті накопичують цілий стос проблем.  Потім вони все ж приходять до юриста - із цими запущеними і часто вже «невиліковними», проблемами, - констатує адвокат Микола Кудрявцев. - Приміром, мало хто обізнаний у реаліях нашого законодавства та практики щодо необхідної оборони. На жаль, і у Інтернет, і у ЗМІ матеріали часто дуже поверхові -, і ґрунтуються так само на  міфах (своєрідні «міські історії» на юридичну тему) - я ж хочу відкривати людям очі на правду.

Співзасновник юридичної агенції «Прав Ком» уже провів  8 семінарів на тему саме юридичних аспектів самозахисту та безпеки власного бізнесу – на яких встигло побувати  до 200 черкащан.

У найближчому часі планує провести семінари про права і обов’язки поліції - «Нова поліція: презумпція адекватності», де черкащани зможуть дізнатися про
права поліцейських і нюанси нового закону,  про свої права і обов’язки при спілкуванні із поліцією, про нюанси оформлення документів при ДТП, конфлікті, крадіжці, про можливості оскарження неправомірних дій, та як, загалом, змусити нову систему працювати.

- Люди отримують реальні знання, практичні поради - і починають розуміти справжні причини і наслідки дій та рішень. І власних, і влади. Без перебільшення, я думаю, що допомагаю створювати суспільство свідомих людей, - переконаний Микола Кудрявцев.

Найближчий семінар – «Право в українських ІТ-реаліях» (основи права для фахівців ІТ-сфери) -  Микола Кудрявцев проведе 28 жовтня  о 19-00 за адресою вул. Іллєнка, (колишня Горького), 60.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100