реклама

реклама

В рамках проведення підсумкової наради за результатами роботи Черкаської обласної служби зайнятості протягом 9 місяців 2016 року обласним центром зайнятості була організована виїзна робоча зустріч з керівництвом підприємства ТОВ «Світ ласощів». На заході були присутні директори та заступники директорів міських, міськрайонних і районних центрів зайнятості

1

Головною метою зустрічі .було обговорення перспектив розвитку підприємства, подальші напрями співпраці, проблемні питання попиту і пропозиції робочої сили на ринку праці.

ТОВ «Світ ласощів» - одне з найбільших кондитерських фабрик Черкащини, яке займається випуском та реалізацією різноманітної солодкої продукції – печива, кексів, бісквітів, цукерок, вафель, вафельних тортів, рулетів. За 16 років тісної співпраці служби зайнятості з ТОВ «Світ ласощів» укомплектовано понад 700 вакансій. На сьогодні на підприємстві працює 450 осіб у трьох цехових приміщеннях і є потреба в укомплектуванні кадрів на посади: укладальника-пакувальника, оформлювача готової продукції, машиніста тістомісильних машин, пекаря, вафельника, оператора лінії у виробництві харчової продукції та налагоджувальника автоматичних ліній.

«Тільки протягом 2016 року роботодавцем заявлено 123 вакансії, з яких 85 укомплектовано за сприянням служби зайнятості. Тобто на 70% ми забезпечили підприємство кваліфікованими кадрами за різними професіями», - повідомив директор обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко. Окрему увагу він зосередив на впровадженні інноваційних підходів у роботі служби зайнятості, зокрема, використання відео-резюме та нових он-лайн співбесід з роботодавцями, які можна переглянути на веб-порталі обласного центру зайнятості.

4

«Ми багато років співпрацюємо зі службою зайнятості у підборі кваліфікованих кадрів. Наша мета сьогодні, – відзначив генеральний директор підприємства Олександр Панафідніков, – це відродження виробництва за рахунок кваліфікованих кадрів, поліпшення якості продукції та повернення гідного місця підприємству на ринку кондитерів. Хоча на підприємстві існує багато проблемних питань, які потребують нагального вирішення, та одним із найголовніших - є нестача людських ресурсів. Тому ми готові вже сьогодні і зараз укомплектувати штат 200 працівниками, а через місяць забезпечити роботою близько 400 осіб». Під час ділової розмови роботодавець ознайомив присутніх з діяльністю підприємства, детально зупинився на питаннях щодо умов праці та обсягах робіт. Водночас він повідомив, що для працівників передбачено соціальний пакет.

Директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак у ході розмови повідомила, що задля залучення на ТОВ «Світ ласощів» потенційних кадрів фахівцями центру зайнятості проводиться активна інформаційно-роз’яснювальна робота, зокрема тільки з березня поточного року організовано 9 днів відкритих дверей. На 3 листопада цього року заплановано проведення чергового інформаційного заходу для безробітних.

Під час робочої зустрічі для присутніх керівництво підприємства організувало екскурсію цеховими приміщеннями. Всі з великим задоволенням стали безпосередніми учасниками виготовлення солодкої продукції: вафель та сухого печива. У ході жвавого діалогу, учасники отримали вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили.

Служба зайнятості й надалі докладатиме максимум зусиль для продовження співпраці та вирішення кадрових потреб роботодавця.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100