реклама

реклама

29 жовтня до Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України завітали майбутні випускники загальноосвітніх закладів з різних куточків України, їх батьки та друзі, а також учні, які завершать навчання у школі через декілька років, але вже в майбутньому планують стати рятувальниками.

Програма Дня відкритих дверей була доволі насиченою. Для присутніх було проведено оглядову екскурсію територією ЧІПБ, організовано інформаційні стенди, виставку методичних і наукових розробок кафедр і лабораторій, продемонстровано відеофільми та ролики про навчальний заклад. Також абітурієнти переглянули показові виступи і практичне навчання курсантів.

Представники курсантсько-студентського активу ознайомили гостей з  історією інституту. З особливою повагою усі присутні віднеслися до героїчного подвигу випускників навчального закладу – Героїв Чорнобиля Володимира Правика і Віктора Кібенка та усіх вогнеборців – учасників ліквідації масштабної аварії на ЧАЕС та її наслідків, чиї імена викарбовано на Монументі Героям Чорнобиля. Не оминули увагою і меморіальні дошки пам’яті  випускникам інституту – учасникам АТО Олексію Панченку та Ігорю Бойку, які ціною власного життя боронили Україну від ворога.

Наступним етапом зустрічі з майбутніми абітурієнтами стала пленарна частина, на якій були присутні: т. в. о. начальника навчального закладу полковник с. ц. з. Станіслав Басараб, начальник навчально-методичного відділу підполковник с. ц. з. Олександр Джулай та відповідальний секретар приймальної комісії підполковник с. ц. з. Олександр Дядюшенко. Виступаючі ознайомили школярів та їх батьків із специфікою та перевагами навчання у ЧІПБ, довели необхідну інформацію, яка стосується умов вступу до інституту, спеціальностей, особливостей навчання, проходження служби та майбутнє працевлаштування. Також присутнім розповіли про розвинену навчально-матеріальну базу Вишу та надали інформацію про підготовчі курси.

Батьки і абітурієнти отримали відповіді на усі запитання, що їх цікавили. Згодом бажаючі мали змогу поспілкуватися з представниками науково-педагогічного складу ЧІПБ, які докладно розповіли про можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій чи громадській роботі, спорті чи художній самодіяльності.

Про це повідомили у прес-службі навчального закладу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 студент 30.10.2016 13:00
Це ті присутні по кому кримінальні справи за корупцію?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100